ABK6 VSOP

Alko - ABK6 VSOP 44,99€
abk6 vsop pullokuva

Palkintoja niittänyt Single Estate-konjakki.

Domaines Francis Abécassis-konjakkitalon ABK6 VSOP Single Estate-konjakki on jälleen palkittu vuoden 2020 parhaana VSOP-konjakkina kansainvälisessä WORLD COGNAC AWARDS-kilpailussa. Kyseinen konjakki on niittänyt menestystä arvostetussa kilpailussa jo kolmesti vuodesta 2014!

ABK6-konjakkisarja on nimetty tuottajansa Domaines Francis Abecassis`n mukaan. Ranskan kielellä lyhenne ABK6 ja sukunimi Abecassis lausutaan samalla tavalla.

Domaines Francis Abécassis, jolla on 370 hehtaaria viiniköynnöksiä, on nykyään yksi suurimmista riippumattomista konjakin tuottajista maailmalla. ABK6-konjakkisarja on nimetty tuottajansa Domaines Francis Abecassis`n mukaan. Ranskan kielellä lyhenne ABK6 ja sukunimi Abecassis lausutaan samalla tavalla.

Domaines Francis Abécassis, jolla on 370 hehtaaria viiniköynnöksiä, on nykyään yksi suurimmista riippumattomista konjakin tuottajista maailmalla.

Kaikki perheyhtiön konjakit ovat Single Estate- eli yhden tilan konjakkeja ja niiden valmistuksessa kunnioitetaan ”eau-de-vie” perinteitä ja vaalitaan tinkimätöntä laatua.

Abécassis-viinitiloilla kunnioitetaan ympäristöä

Domaine Abécassis on myös Haute Valeur Environmentale (HVE 3) -sertifioitu viinitila, jossa ympäristönsuojelu on tärkeällä sijalla kaikessa toiminnassa. Konjakkien raaka-aineena on viinirypäleistä tehty mehu, joka käymisen jälkeen tislataan. Laadukkaat rypäleet ovat laadukkaan konjakin edellytys.

Haute Valeur Environmentale- sertifiointi on Ranskan maatalousministeriön vuonna 2011 aloittama ympäristösertifiointijärjestelmä.

Tämä kolmiportainen järjestelmä kannustaa maatiloja ja viinitarhoja keskittymään luonnonmukaisen monimuotoisuuden lisäämiseen, torjunta-aineiden käytön vähentämiseen, sekä lannoitteiden ja veden kulutuksen vähentämiseen.

Ympäristöarvo (”Haute Valeur Environnementale” tai HVE) vastaa ympäristösertifiointijärjestelmän korkeinta tasoa.

Alkoholi: 40 %

Kuvaus: Upea kultainen väri välkehtii syvän meripihkan vivahteita. Tuoksu tarjoaa hentoa tammisuutta ja mausteisuutta, jota seuraa hienostunut briossisuus ja kanelisuus. Melko iäkkäässä maussa yhdistyy hedelmäisyys ja tammisuus. Jälkimaku on pitkä, tyylikkään hedelmäinen ja kevyen mausteinen.

Käyttösuositus: Amarone maistuu tuhtien liharuokien, suurriistan ja voimakkaiden juustojen seuralaisena ja se tarjotaan mielellään dekantoituna ja noin 16–18 -asteisena.

Maa: Ranska / VSOP-konjakki

Tuottaja:

Domaines Francis Abecassis

Aihealueet: