Castelforte Amarone della Valpolicella



Corvina, Corvinone, Rondinella
Kevyt Erittäin täyteläinen
Käyttösuositus: Riista, nauta, voimakkaat juustot, pataruoka
Makutyyppi: Mehevä & hilloinen
Sykähdyttävä Pohjois-Italian Veneton viinialueen erikoisuus.
Amarone della Valpolicella valmistetaan erityisellä appassimento-menetelmällä kuivatuista viinirypäleistä. Vahva, täyteläinen Amarone-punaviini on Veneton alueen erikoisuus.
Alkoholi: 15.0 %
Hapot: 5.6 g/l
Sokeri: 7.0 g/l
Maku: Täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, tumman kirsikkainen, suklainen
Käyttösuositus: Amarone maistuu tuhtien liharuokien, suurriistan ja voimakkaiden juustojen seuralaisena ja se tarjotaan mielellään dekantoituna ja noin 16–18 -asteisena.
Maa: Italia, Veneto, DOCG Amarone Valpolicella
⭐⭐⭐⭐”Harmoninen, laadultaan erinomainen” -Viinilehti
Rypäleet: Tempranillo, Graciano, Mazuelo
Tuottaja:
Cantine Riondo